Aanpassingen vormingen corona-veiligheid

Info details verschillende categorieën Corona-veilige vormingen

1. Individuele inschrijvingen

Woon je thuis en kan je naar onze eigen vormingslokalen komen? Voor jou hebben wij vormingen klaar staan. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Laat het ons weten! Schrijf je in, samen zoeken wij uit wat kan.

Inschrijven via de website heeft de voorkeur: www.pasform.be

Het kan ook via mail naar inschrijvingen@pasform.be of bel naar ons kantoor in Tienen 016/ 80.46.16


2. Vorming voor leefgroepen, activiteitencentra of werkplaatsen

Deze vormingen zijn bedoeld voor een deelnemersgroep die samen een bubbel vormen, omdat ze samen wonen, naar dezelfde dagbesteding gaan of samen werken. De deelnemersgroep is klein, tussen de 4 en 7 personen. Zijn er meer mensen die willen deelnemen? Dat kan. We bespreken wat onder welke omstandigheden mogelijk is.


- Vorming op locatie bij Pasform

Heb je een deelnemersgroep die samen naar de vorming wil komen? Schrijf jullie in via www.pasform.be of stuur een mailtje naar inschrijvingen@pasform.be.

Zijn er meer geïnteresseerde bubbels voor dezelfde vorming, dan zoeken wij samen of wij de vorming op een andere moment opnieuw kunnen aanbieden.


- Pasform komt naar je toe

Via www.pasform.be of inschrijvingen@pasform.be geven organisaties aan welke vormingen hun bewoners, dagcentrumbezoekers of werknemers verkiezen. Vervolgens neemt een medewerker van Pasform contact op om zowel inhoud, locatie, datum en uur te bespreken en vast te leggen. Deze vormingen kunnen geboekt worden in de maanden oktober, november en december 2020.

We verwachten een voldoende grote werkruimte. Een ruimte die de nodige afstand, rust en creativiteit toe laat. Een ‘living’ is minder geschikt omwille van de vele mogelijkheden tot afleiding, het binnen komen van niet-deelnemers of de lokroep van TV en zetel. Sanitair is in de nabijheid aanwezig. Zo wordt regelmatig handen wassen verzekerd. Sommige vormingen kunnen ook in open lucht doorgaan.

Waar wordt de lunch genomen? Gaan de deelnemers naar hun gewoonlijke plek om te lunchen of hebben zij boterhammen en een drankje mee? Is er ondersteuning nodig? Is er ondersteuning aanwezig?

De educatief medewerkers brengen alle benodigde materialen mee voor een geslaagde vormingsactiviteit. Mogelijks vragen wij om enkele duurzame materialen te gebruiken, bv. een waterkoker of microgolf.

De vormingen starten om 10 uur en eindigen om 15 uur. In afspraak met de educatief medewerker kan het begin- en einduur verschuiven.