Annulatievoorwaarden voor vormingen met overnachting

 1. Inschrijven doe je per voorkeur via de website. Volg daarbij de stappen die worden uitgelegd. Na je inschrijving via de website, krijg je automatisch bericht dat we je inschrijving ontvangen hebben. Wil je inschrijven per brief? Stuur ons het inschrijfstrookje dat je achteraan in de brochure vindt of een copy ervan.
 2. Via telefoon kan je uitleg vragen over de vorming, of er nog open plaatsen zijn en hoe je je kan inschrijven. Maar via de telefoon kan je je niet inschrijven.
 3. Binnen de 2 weken nadat wij je inschrijving ontvangen hebben, krijg je een mail of je echt kan deelnemen of op de wachtlijst staat. De personen die via het inschrijfstrookje geen mailadres noteerden, krijgen een brief.
 4. De factuur van de vorming met overnachting krijg je 6 weken op voorhand toegestuurd. Tijdig betalen is belangrijk om je plaats definitief vast te leggen.
 5. Uitzonderlijk kan je de vorming annuleren. Breng ons zo vlug mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen.
 6. Annuleren kan gratis tot 6 weken voor de vorming.
 7. Bij annulatie 6 tot 2 weken voor de vorming, betaal je de helft van de prijs.
 8. Bij annulatie in de laatste 2 weken of bij afwezigheid betaal je de hele kostprijs.
 9. Voor sommige vormingen kan je een andere deelnemer in de plaats doorgeven. Dit kan gratis tot 3 werkdagen voor de vorming. Samen met de naam, moet ook de medische fiche bezorgd worden op het sekretariaat.
 10. Uitzonderlijk kan Pasform de vorming annuleren. Wij laten dit zo vlug mogelijk weten. Bij ziekte van de educatief medewerker op de dag zelf kan het gebeuren dat wij overmacht moeten inroepen en de dag zelf de vorming moeten afzeggen. Wij doen al het mogelijk om iedereen daar zo vlug mogelijk van te verwittigen.
 11. Bij annulatie door Pasform wordt de volledige kostprijs terug betaald.