De verschillende vormingen bekijken

Pasform heeft veel verschillende vormingen. De verschillende soorten vormingen staan onder de grote rode knop 'Vormingen', rechts bovenaan je scherm.

1. Ga met je cursor (muis/pijltje) op de knop staan zonder er op te klikken.

Je ziet dat er een blauw kadertje opengaat als je er met je cursor overgaat.


2. Hier kan je kiezen tussen alle verschillende soorten vormingen.

Per thema: Alle vormingen staan onderverdeeld in thema's zoals die in de brochure staan (Cultuur doen, cultuur kijken, gezond leven...)

Per locatie: Hier staan alle vormingen geranschikt op hun locatie. Zo kan je een gemeente aanklikken waar je interesse in hebt. Dan verschijnen enkel de vormingen die in die gemeente doorgaan of vanuit die gemeente vertrekken.

Per datum: Hier staan de vormingen geranschikt op datum. Zo kan je kiezen om enkel alle vormingen te bekijken die in een bepaalde maand starten.

Met overnachting: Hier bekijk je alle vormingen waarbij je een overnachting doet. Dit kan een weekend zijn, een week, een enkele nacht...

Theateracademie: Theateracademie is een langlopende reeks waarbij deelnemers theatertechnieken en expressie oefenen. Dit gaat door in verschillende gemeentes.

Ervaringsdeskundige: Ervaringsdeskundige is een langlopende reeks waarbij deelnemers leren spreken voor een publiek over hun beperking.

Mensen met autisme: Pasform is er ook voor mensen met autisme. Zij zijn welkom bij onze brugactiviteiten georganiseerd samen met Autisme Centraal.

Voor profs: Languit: Voor profs, ouders en vrijwilligers: Pasform organiseert ook enkele vormingen voor mensen in de omgeving van mensen met een beperking en autisme.

Op aanvraag: Op aanvraag organiseert Pasform ook vormingen op maat. Je kan dan zelf het thema kiezen. Je kan ook een afgelopen vorming van PAsform aanvragen.