Verslag Mandala's schilderen

Verslag Mandala's schilderen

Een verslag door deelnemer Luc Vandeloock

Op Zaterdag 16 September 2017 was de 1e Vorming van Mandala Schilderen. Er werd eerst verteld wat we gingen doen. We moesten eerst het canvasdoek met een plantenspuit nat maken. Daarna met een spuitje in gekleurde inkt mengen voor een mooie achtergrond.

Tijdens de pauze kregen we koffie en mochten zelf wat sjablonen tekenen voor de volgende vorming. Deze werden dan uitgeknipt en op het canvasdoek gezet en ingekleurd .

Zaterdag 30 September 2017 was de 2e vorming en dan werden de sjablonen verder afgemaakt en ingekleurd .

Zaterdag 14 Oktober 2017 was de 3e en laatste vorming. Er werd dan een grote Mandala op het canvasdoek gezet en met acrylverf mooi ingekleurd in verschillende kleuren.

Wanneer we dit gedaan hadden kregen we koffie tijdens de pauze. Na de pauze tekende we kleine witte mandala’s op het canvasdoek.

Ik vond het heel fijn en plezierig om te doen en heb er van genoten. We mochten het schilderij mee naar huis nemen. Veel mensen weten niet wat dat is mandala schilderen.

Thuis heb ik een mooie plaats waar de schilderij ophangt. Er was wel veel werk aan geweest. De groep was zeer werkzaam. We mochten zelf kiezen welke kleuren we wilde. Het is zelfs een mooi kunstwerk dat ik gemaakt heb.

Luc