Maand op maat

Maand op maat

Op donderdag 2, 9 en 16 juni kan je in CC De Borre terecht voor verschillende workshops.

Het is een inclusief gebeuren! De workshop staan open voor iedereen. Er is een creatieve workshop, een theaterworkshop en een inclusie-workshop.

Creatieve workshop: Ken jij de portretten van Frida Kahlo al? Haar portretten met bloemen in de haren zijn wereldberoemd. Tijdens deze workshop dienen ze als inspiratie. Je maakt een zelfportret met elementen die jou typeren. Je werkt niet op een schildersdoek, maar op een borduurring met stof. Je experimenteert met verschillende materialen: verf, wol, borduurgaren, papier, parels, ... Zo maak je een hip zelfportret.

Theaterworkshop: Had je altijd al wel eens op een podium willen staan? Tijdens deze workshop kan je ervaren wat acteren allemaal kan betekenen. We oefenen een aantal technieken en zetten onze fantasie aan het werk! Vooral samen iets creëren en plezier beleven in ons spel ... Kom je meedoen?

Inclusieworkshop: We spelen samen het spel “Ga je eigen weg” rond het thema inclusie. Zo kan inclusie concreter worden in zijn betekenis. Wat vind jij belangrijk? Wat vinden anderen belangrijk? Welke kleine stappen kunnen we zelf zetten om een warme, inclusieve samenleving te maken? Wat zouden we in Bierbeek kunnen doen? Wat wil jij zelf doen?

Inschrijven voor de workshops kan op www.deborre.be

Begeleiding

Karien: 0473 94 68 96

Maand op maat