Toegankelijkheid

Skip to main content

Algemene voorwaarden en praktische informatie


 1. Onze deelnemers zijn volwassenen, al dan niet met een (verstandelijke) beperking. Ze zijn geïnteresseerd in de vorming.

 2. De vorming is in een kleine groep. De educatief medewerker staat in voor een kwaliteitsvol programma en een fijne groepssfeer. Iedere deelnemer krijgt gedeelde en persoonlijke aandacht.

 3. We vragen je om steeds mee te hebben: je identiteitskaart en een briefje met daarop je adres, noodnummers en andere belangrijke informatie in geval van nood.

 4. In onze kostprijs zit de kost voor de activiteit en de nodige materialen, de begeleiding, de administratie en de verzekering.

 5. Medicatie moet je altijd zelf meebrengen. Doe dit zo geordend mogelijk, bv. in een pillendoosje of een blister. Zorg dat je goed weet, wanneer je wat moet innemen. Indien nodig zeg het vooraf, of aan het begin van de vorming aan de educatief medewerker, zodat deze kan toezien dat je de medicatie neemt.

 6. ADL-opdrachten behoren niet tot de taak van de educatief medewerker. Er zal flexibel omgegaan worden met eenvoudige ondersteunende handelingen. Accidentele situaties zullen naar best vermogen verholpen worden.

 7. Tijdens de vormingen kunnen er foto’s getrokken worden.
  Als deelnemer trek je foto’s die alleen in de eigen levenssfeer mogen getoond worden. Medewerkers van Pasform nemen foto’s die eventueel kunnen gebruikt worden in een brochure, op de website, bij een tentoonstelling, ….
  Indien je niet wilt dat foto’s gebruikt worden waar jij herkenbaar op staat of jouw resultaat van de activiteit (schilderij, juweeltje, …) vermeld dit dan uitdrukkelijk bij de inschrijving.

Hoe inschrijven?


1. SCHRIJF JE BIJ VOORKEUR IN VIA DEZE WEBSITE

Eventueel kan je je ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bellen naar 016/80.46.16

2. NADAT JE INSCHRIJVING BEVESTIGD IS, ONTVANG JE DE FACTUUR

Wij vragen je om de factuur tijdig te betalen.
Deelnemen aan activiteiten van Pasform kan ook voor mensen met geldproblemen. Zo kan je een duurdere aankoop in deelbedragen betalen. Als ook dat moeilijk is, willen wij samen met jou onderzoeken wat wel mogelijk is.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij bekijken hoe ook jij erbij kan zijn.

3. ANNULEREN VAN DE VORMING

Breng ons zo vlug mogelijk op de hoogte als je niet kan deelnemen.
Annuleren kan gratis tot 4 weken voor de vorming voor dagvormingen, en 6 weken op voorhand voor meerdaagse vormingen.
Indien je later annuleert rekenen we de helft van de kostprijs aan.

Bij annulatie vanaf 1 week voor de vorming betaal je de volledige kostprijs.

4. ANNULATIE VAN DE VORMING DOOR PASFORM

Wij laten dit zo vlug mogelijk weten. Bij ziekte van de educatief medewerker op de dag zelf kan het gebeuren dat wij overmacht moeten inroepen en de dag zelf de vorming moeten afzeggen. We verwittigen iedereen zo snel mogelijk.

Bij annulatie door Pasform wordt de volledige kostprijs terugbetaald.